HUISREGELS

* Graag 5 á 10 min voor de les aanwezig zijn. 

 

* Laat je hond voor vertrek goed uit. Op het terrein is een uitlaatveldje waar je hond zijn behoefte kan doen. Op het hele terrein geldt een opruimplicht! 

Poepzakjes kunnen gedeponeerd worden in de daarvoor bestemde vuilnisbak bij het uitlaatveldje. 

 

* Het is niet de bedoeling dat de honden voor aan de weg uitgelaten worden, dit i.v.m. overlast voor de buurt. 

 

* Honden dienen op het hele terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn tenzij de instructeur toestemming geeft de hond los te maken. 

 

* Houd er rekening mee dat er honden zijn die een beperkte persoonlijke zone hebben. Laat je hond niet 'zomaar' naar andere honden gaan maar geef elkaar de ruimte. 

 

* Op het terrein dient de overlast (blaffende honden etc.) tot een minimum beperkt te worden. Bij overmatig overlast kan toegang tot het terrein ontzegd worden. 

 

* Elke vorm van fysiek geweld naar je hond wordt niet getolereerd en kan leiden tot verwijdering van het terrein.

 

* Laat je reu niet markeren (overal tegenaan plassen).

 

* Loopse teven zijn welkom met uitzondering van de 'hoogtij' dagen.

 

* Indien je wilt afmelden voor een les dien je dit op de dag van de de cursus, uiterlijk voor 18:00 uur, te laten weten. 

Bij 3 keer niet afmelden wordt de toegang tot de cursus ontzegt zonder restitutie van eventueel voorafbetaalde cursusgelden.

 

* Bij afmelding (extreme weersomstandigheden, ziekte etc.) door Fast Paws Agility wordt dit gecommuniceerd via de website, social media en eventuele groepsapp.

 

* Vuil en afval graag deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken.

 

* Op het trainingsveld en in de kantine mag niet gerookt worden. 

 

* In en rond de kantine vindt je een prijslijst met daarop de consumpties die je bij ons kunt nuttigen. Helaas hebben wij geen beschikking over kantine personeel, echter vertrouwen wij erop dat iedereen voor zijn consumpties betaald in het daarvoor bestemde geldkistje. 

 

* De instructeurs staan altijd open voor vragen, opmerkingen en ideeën.

 

 

Bij het niet naleven van de huisregels behoud Fast Paws Agility zich het recht om  personen en/of dieren, zonder restitutie van eventueel vooruitbetaalde cursusgelden, de toegang tot het terrein te ontzeggen.